fbpx
All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat

Winkelwagen

Search here:
Home > Baby Dragen  > Top 4 Mooiste en Beste Merken Geweven Doeken
mooiste draagdoeken

Waar moet een draagdoek nu allemaal aan voldoen? Mijn inziens is het het belangrijkst dat een draagdoek goed te knopen valt, fijn aanvoelt en daarnaast modebewust is, want ja het oog wilt ook wat natuurlijk. Ook vind ik het belangrijk dat het merk enige exclusiviteit heeft, zodat je niet elke ouder met de zelfde doek zit lopen. Uiteraard zoveel mensen zoveel wensen, maar als je het mij als draagconsulent en verloskundige vraagt, is dit hier toch wel echt dé Top 4 Beste en Mooiste draagdoeken.

Nummer 1, Artipoppe

Tja, de mooiste draagdoeken koop je, mijn inziens, toch wel echt bij Artipoppe. De mix van de mooiste en meest luxe materialen met daarbij de meest modebewuste patronen, maken de draagdoek tot een echt fashion-statement. Daarnaast knopen ze heerlijk omdat ze direct bij aanschaf soepel en zacht zijn en, ook niet geheel onbelangrijk, direct klaar om te gebruiken zonder dat je de doek eerst moet wassen. Het enige minpuntje: je betaalt er wel wat voor, maar goed, dan heb je ook echt wat! 

Artipoppe Draagdoek

Nummer 2, Sandiia

Het vrij nieuwe Duitse merk Sandiia zich kenmerkt door prachtige, originele en hippe patronen met een BoHo tintje is een terechte nummer twee. Alle doeken zijn van 100% katoen gemaakt en dus geschikt voor ieder seizoen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Ze wegen bijna niks en zijn daardoor vijf makkelijk te knopen. Een geweldige aanvulling op je outfit en een ware toevoeging voor je collectie draagdoeken!

Sandiia Draagdoek

Nummer 3, Pink Nova

Een krachtig Nederlands merk met (onder andere) geometrische patronen in prachtige kleuren. De doeken zijn gemaakt van verschillende combinaties van materialen en hebben ook een luxe en eigentijdse uitstraling. Ook deze doeken knopen ontzettend fijn. Pink Nova zit wel weer in de iets hogere prijsklasse, maar de kwaliteit stelt absoluut niet teleur! 

Pink Nova Draagdoek

Nummer 4, Wild Bloom

Prachtig Noors merk. Wild Bloom is krachtig door zijn eenvoud en organische materialen. De doeken zijn gemaakt van stonewashed linnen welke de meest prachtige kleuren hebben. Zelfs de verf waarmee de doeken gekleurd zijn is plantaardig. En nou hoor ik je denken, al dat “organisch” waarom ik zou ik dat willen? Nou, naast dat het heel goed is voor het milieu, is het ook echt een heel fijn idee dat er geen chemicaliën worden gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor de huid van de baby. Ook als je zelf een gevoelige huid hebt kan dit net maken dat deze doek extra prettig is!

Wild Bloom Draagdoek