fbpx
All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat

Winkelwagen

Search here:
1:1 Coaching
Als je heel eerlijk bent…
Dan had je het je gewoon allemaal zo anders voorgesteld

Je had verwacht het allemaal wel te kunnen: een goede moeder zijn, dit met gemak te combineren met werk of een eigen bedrijf, de dingen voor jezelf te blijven doen die je voor het moederschap ook deed en jij en je partner zouden net zo sterk staan als daarvoor.

De werkelijkheid valt je echter tegen…

Je merkt dat je…

gestresst, vermoeid en overprikkeld bent

een kort lontje hebt en regelmatig te hard uitvalt naar je omgeving

het gevoel hebt dat je alleen maar achter de feiten aanloopt

het idee hebt continu anderen te kort te doen... Het voelt alsof je faalt

continu ``aan`` staat en alleen maar voor anderen aan het zorgen bent

Dit moet toch anders kunnen?

De lat die jij, je omgeving en de maatschappij je hebben opgelegd ligt gewoon onwijs hoog!

Het liefst wil jij…

... weer plezier en ontspanning voelen in je rol als moeder

... een werk-privé balans waarbij je én een goede moeder bent én ruimte is voor je ambities én tijd voor jezelf hebt

... meer schijt hebben aan je omgeving en wat anderen van je vinden en gewoon doen waar jij blij van wordt. Weg met het schuldgevoel, de druk en de meningen van anderen!

Dit voelt op dit moment waarschijnlijk als een ver-van-je-bed-show…
Gelukkig blijkt uit mijn ervaring juist dat de oplossing vaak veel dichterbij ligt dan je nu misschien denkt.
oefeningen voor ondernemende moeders om stress te verminderen

Over Britte

“Ik vind het heel vreemd dat vrouwen het na de bevalling gewoon zelf maar moeten uitzoeken”
Britte studeerde af in 2015 als verloskundige en heeft zich daarna gespecialiseerd in seksuologie en verschillende opleidingen gedaan in coaching. In 2022 werd The Parent Jungle geboren waarbij ze als Mom-Coach en Selfcare Expert inmiddels honderden vrouwen met veel passie ondersteunde en begeleidde in het moederschap.
Meer lezen over Britte

“In mijn werk als verloskundige vond ik het heel opvallend hoe we vrouwen uitgebreid voorbereiden op de bevalling en hoe weinig op het ‘echte’ werk: het moederschap. Ik zag vrouwen er aan onderdoor gaan en zichzelf compleet verliezen omdat zij het moederschap en alles wat erbij komt kijken onwijs hadden onderschat. Hoe langer ik werkte als verloskundige, hoe meer dit mij raakte. Ik besloot: hier moet verandering in komen! En zo is The Parent Jungle geboren.”

It’s not my first rodeo, wat de moeders voor jou van mijn begeleiding vonden:

Energie | Positiviteit | Enthousiast

Britte is iemand die je echt volop kracht en energie kan geven. Ze straalt enorm positiviteit uit, waardoor je je al meteen goed voelt na een sessie, is empathisch en respectvol. Als coach heeft ze me dan ook mijn kracht weer terug gegeven die ik even kwijt was… Het enthousiasme die ze heeft nadat iemand een positieve stap heeft gezet: daar kan Britte echt intens blij van worden. Het traject heeft me veel, enorm veel opgeleverd. Ik ben weer de ik die ik was voordat ik moeder werd. Ik denk dat iedereen een persoon (buiten familie en vrienden om) nodig heeft waarmee hij/zij op deze manier begeleiding kan krijgen, dit omdat er vooral op een neutrale wijze wordt gehandeld zonder enige oordeel. Ik zou haar begeleiding dus zeker adviseren, vaak houd het mensen tegen ivm de financiën en dat begrijp ik volkomen! Maar zie dit als een investering in jezelf, dit verdien jij als moeder/vrouw/partner! 

Arife
Arife Studeert in Buitenland, Mama

Waardevol | Belangrijke Inzichten | Gezellig

Als nieuwe ouder heb ik het onwijs waardevol gevonden om met Britte te kijken naar wie ik ben, wat ik belangrijk vind, wat ik op dat moment voel en hoe dat zich verhoudt tot mijn (aangeleerde) overtuigingen en gedrag. De meest belangrijke les die ik uit de sessies heb gehaald is dat mijn ideeën, grenzen en gedrag ten opzichte van mijn dochter meer over mij zeggen dan over haar. Als ik haar dus een bepaalde les wil meegeven, moet ik die eerst toepassen op- en praktiseren in mijn eigen leven.

Esther Vis
Esther Mama van Zelda

Warm | Professioneel | Toegankelijk

Britte was de perfecte balans tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Tegelijkertijd was zij erg warm en toegankelijk. Ik had het gevoel alles te mogen en kunnen bespreken met Britte, dat vond ik echt heel fijn! Na te hebben gewerkt met Britte voelde ik mij zoveel meer zelfverzekerd. Ik raad de begeleiding van Britte heel erg aan! Waar je ook staat in je proces.

Rhaya van Lon
Rhaya Life Coach, Mama van Zaio

Het “Rock-this-Motherhood Plan”

Your coach has a plan! Natuurlijk gaan we niet zomaar wat doen in de drie maanden dat we aan de slag gaan. Dit zijn de stappen die we doorlopen om te zorgen dat jij straks weer die gelukkige, ontspannen en stralende vrouw en moeder kunt zijn:

1

De intake

Tijdens deze gratis en vrijblijvende intake kijken we waar je tegen aanloopt en of dit traject bij je past. Het is een soort mini-coachsessie die jou (ondanks of je wel of niet instapt in het traject) al de eerste boost gaat geven.

2

Situatie in kaart brengen

Tijdens de eerste sessie gaan we uitgebreid kijken hoe jouw leven er op dit moment uit ziet, stellen duidelijke doelen en gaan de diepte in.

3

Een plan maken

Samen maken we een plan: hoe gaan we zorgen dat jij komt waar je wilt komen en wat is daarvoor nodig? Waar nodig stuur ik je handige tools toe die je hierbij ondersteunen.

4

Let's do this!

Dan gaat het echte werk beginnen: je gaat het plan uitvoeren wat we samen hebben opgesteld en ik ben afhankelijk wat jij nodig hebt: je persoonlijke cheerleader, de trap onder je kont, de confronterende spiegel of de zachte en geruststellende stem.

5

Loslaten: you've got this!

Aan het einde van het traject heb jij praktische handvaten en tools waar jij met frisse moed en ontspanning weer zonder mij verder kunt.

The Parent Jungle Succesgarantie

Ik ben ontzettend zeker van mijn zaak, ik weet gewoon wat voor fantastische resultaten dit traject geeft. Daarom krijg je bij dit traject ook nog een succesgarantie die bestaat uit de volgende onderdelen:

Alles op jouw tempo: net zoveel sessies als je nodig hebt, of dit nou wekelijks, tweewekelijks of eens per maand is.

Indien je aan het einde van het traject nog geen verbetering hebt gemerkt krijg je kosteloos een verlenging van een maand

Tussen de sessies door contact met mij via Voxer, zodat je me bijna letterlijk in je achterzak hebt

Klaar om samen aan de bak te gaan?

Het Premium Mom Boss Traject

Eenmalige Investering: 1515,-

//

Investering in 3 termijnen: 555,-

*Prijzen zijn excl BTW

Inlcusief:

3 maanden exclusieve 1:1 begeleiding van Britte

Online 1:1 sessies via Zoom

Tussen de sessies begeleiding via Voxer

Levenslange toegang tot alle audio opnames van de sessies

Veelgestelde vragen

Wat als ik de investering te groot vind?

Dan is mijn vraag aan jou: wat heeft het je tot nu toe opgeleverd om het zelf te doen? En wat heeft dit je gekost? Waarschijnlijk ben jij op deze pagina gekomen omdat je je leven eigenlijk anders wilt leiden dan nu het geval is. Zit je echt niet lekker in je vel. Hoelang wil je je nog voelen zoals je je nu voelt en ten koste van wat?
En… het niet willen investeren in jezelf is, eerlijk gezegd, onderdeel van het probleem. Dus ik daag je hierbij op een zachte en enthousiaste manier uit om eens ECHT voor jezelf te kiezen en te investeren in JOU. That’s where the real magic happens!

Wat gebeurd er na de Intake?

Optie 1: Er is een match en we hebben beide zin om volle bak aan het werk te gaan! In dat geval ontvang je de factuur en samenwerkingsovereenkomst. Wanneer beide zijn afgehandeld plannen we samen de eerste sessie in en gaan we echt van start!

Optie 2: Je twijfelt of dit echt wat voor je is. Geen probleem: in dat geval kun je er natuurlijk altijd even over nadenken. Wel ontvang ik in dat geval graag na 48 uur een berichtje van je om te horen welke kant je op wilt.

Optie 3: Er is geen klik, mijn begeleiding sluit niet aan bij jouw behoefte of er is gewoon geen match… No problemo, je zit nergens aan vast en no hard feelings.

Andere moeders lijkt het zo makkelijk af te gaan, waarom is het bij mij zo moeilijk?

Een van de meest gehoorde zinnen die ik tijdens de intake hoor is “Het lijkt alsof het iedere moeder in mijn omgeving zo makkelijk af lijkt te gaan… Als zij het kunnen, waarom kan ik het dan niet?!”.

Tja, mijn vraag aan jou: hoe zeg jij tegen anderen hoe het gaat? Ben je altijd eerlijk? Deel je ook je dieptepunten? Ben je eerlijk over hoe je je écht voelt?

Grote kans van niet… En een nog grotere kans dat die moeders over wie jij het hebt precies hetzelfde doen.

Is het niet gewoon een fase waar ik 'even' doorheen moet?

Hier kan ik kort maar krachtig over zijn: NOPE! Je moet er niet “even” doorheen, ondernemende moeders die bij mij komen zijn vaak al maanden onderweg om zich beter te voelen zonder (of met heel weinig) resultaat…

Gaat het vanzelf weer beter? Ja. Ooit. Ik heb er overigens echt het volste vertrouwen in dat je het uiteindelijk gaat lukken. Maar, ik kan je wel zeggen: als je zo door gaat zal het A) een stuk langer duren en B) ten koste van wat?

Wanneer merk ik resultaat van de sessies?

Als je investeert in coaching wil je het liefst gisteren al resultaat. Helaas kan ik je dat niet geven (al zou dat natuurlijk wel echt fantastisch zijn!). Wat ik je wel kan beloven: na iedere sessies concrete actiepunten die specifiek toegespitst zijn op jouw situatie, waar je direct mee aan de slag kunt en al heel snel resultaat van merkt!

Let’s get in Touch!

Kom je er niet uit? Heb je vragen? Of wil je me simpelweg gewoon laten weten wat je er van vind? Vul onderstaand formulier in en ik beantwoord je mail binnen 48 uur.