fbpx

Plan hier je Intake

Plan direct je intake: klik in onderstaande kalender de door jou gewenste tijd en datum aan, klik op volgende, vul je gegevens in en verzenden maar! Kind kan de was doen.
Nog vragen? Check onder deze pagina de FAQ of stel ze tijdens het gesprek
FAQ – Veelgestelde vragen
Je neemt twee vrouwen per maand aan, wat als je 'vol' zit?

Ik neem twee vrouwen per maand aan voor dit coachingstraject. Stel dat ik al ‘vol’ zit voor deze maand is het altijd mogelijk om nu alvast de intake te doen en de start van het traject een maandje later. In sommige gevallen maak ik een uitzondering en help ik meer dan twee vrouwen per maand.

Hoe vindt de intake plaats?

De intake (en alle andere consulten) vinden online plaats via zoom. Wel zo gemakkelijk leek mij. De link ontvang je trouwens direct nadat je je hebt aangemeld.

Wat gebeurd er na mijn aanmelding?

Je krijgt na je aanmelding direct een mail met de bevestiging toegestuurd met daarin ook de zoomlink voor de intake. Daarnaast krijg je 24 uur voordat onze intake begint nog een herinnering.

Moet ik meteen besluiten of ik verder wil?

Nee hoor. De meeste moeders vinden het fijn om niet direct een besluit te maken en dat snap ik helemaal. Overigens, ik adviseer ├╝berhaupt ook altijd om voordat je instapt het te bespreken met je partner en er een nachtje over te slapen. Of je wel of niet instapt: ik hoor het in alle gevallen graag van je, want aangezien ik maar twee vrouwen per maand aanneem in dit traject, kan er iemand anders op jouw plekje.

Wat als ik na de intake toch niet verder wil?

Heel duidelijk: dat is geen probleem en no hard feelings. De intake is echt vrijblijvend en er zitten geen addertjes onder het gras.

Wel hoor ik dit dan graag binnen 48 uur van je, ik vind het zelf fijn om te weten en aangezien ik twee vrouwen per maand aanneem voor dit traject kan er dan iemand anders instappen.

Ik kan geen passende tijd vinden in de kalender, wat nu?

Geen probleem, stuur me even een mailtje naar info@theparentjungle.nl en we gaan gewoon kijken wat er mogelijk is, komt goed!

Hoe gaat het verder na de intake als ik wil instappen?

Als je me aangeeft dat je na onze intake graag met mij wilt werken (laat me dan allereerst zeggen: Jaaa, van harte welkom!) dan plannen we de eerste sessie in, ontvang je de samenwerkingsafspraken, de betaallink en krijg je nog een leuke welkomstverrassing van me.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem vooral via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar info@theparentjungle.nl