fbpx
All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat

Winkelwagen

Search here:

Het Premium Mom Boss Traject

Ik help jou weer knallen in je bedrijf en rocken in het moederschap

Wanneer je grootse plannen had voor je bedrijf, maar het moederschap roet in het eten gooit…

Je bent ambitieus, wilt (blijven) groeien met je bedrijf en bent niet vies van hard werken. Maar de combinatie van het hebben van een kind en een eigen bedrijf is ontzettend intens, je merkt dat je:

met moeite alle ballen in de lucht houdt...

je hebt het idee dat je op elk gebied in je leven nét tekort schiet, 100 dingen te gelijk doet en voelt de druk bijna letterlijk op je schouders drukken. Je hebt het gevoel continue “aan” te moeten staan en dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

niet de moeder/onderneemster/partner bent die je wilt zijn...

Je lontje wordt steeds korter waardoor je soms net te hard uitvalt tegen je kindje of je partner (en achteraf voel je vaak enorme spijt). Je voelt je onbegrepen en merkt dat je bedrijf stilstaat.

baalt van hoe je leven er nu uit ziet

Je betrapt jezelf op gedachtes zoals “waarom wilde ik in hemelsnaam kinderen”, “had ik mijn oude leven maar terug” of “misschien kan ik beter gewoon in loondienst”. Je voelt je gefrustreerd: “waarom kunnen anderen dit wel en ik niet?!”

Wat je eigenlijk het allerliefste wil is…

Tijd voor jezelf

Je wilt vooral gewoon even de tijd voor jezelf. Iets doen wat je ontspanning en energie geeft zonder te hoeven zorgen voor anderen en zonder schuldgevoel. Het liefst zou je gewoon je spullen willen pakken en op een onbewoond eiland willen zitten en even helemaal niks doen (ik hou me aanbevolen als reis-buddy).

Grip krijgen op jouw leven

De tijd vliegt voorbij: je bent de hele dag druk en bezig, maar aan het einde van de dag vraag je je af wat je nu echt hebt gedaan. Hoe lekker zou het zijn als je na een dag een gevoel van voldoening en trots zou hebben…

Weer knallen met je bedrijf

Je wilt echt stoppen met aanmodderen en weer groeien, echt ondernemen vanuit passie en energie en, misschien wel het belangrijkste, weer plezier hebben in je bedrijf.

Je leven indelen op een manier die voor JOU werkt

Je bent echt helemaal klaar met de oordelen vanuit je omgeving. Je wilt je leven inrichten op een manier die werkt voor jou, je bedrijf en gezin. En dit vooral zonder dat je je hiervoor schaamt of het gevoel hebt verantwoording af te moeten leggen.

Klinkt dit herkenbaar?

Britte van Weert

Waarom dit traject de juiste zet is…

Online Sessies

Na de intake hebben we elke twee weken een online sessie via zoom. Geen gedoe met reizen of het meenemen/wegbrengen van je kleintje, maar lekker laagdrempelig in het gemak van je eigen omgeving.

Voxer Begeleiding

Tussen de sessies door hebben we contact via Voxer (een soort whatsapp) waarbij je me op de hoogte houdt van je ontwikkelingen, je strubbelingen maar vooral ook van je successen! Samen vieren is toch een stuk leuker dan alleen.

Groeien mag leuk zijn

Ik combineer mijn begeleiding altijd met een gezonde dosis humor. Hoewel het niet altijd makkelijk is om te veranderen of te groeien, geloof ik er 100% in dat dit ook echt leuk kan zijn. En ook al kunnen dingen er nog zo somber uit zien: er is altijd iets te vinden wat wel goed gaat!

Britte van Weert

Hoe ziet jouw leven eruit na dit traject…

Meer Focus

Je hebt het overzicht weer terug. Je weet wat echt belangrijk is in je leven, waar je doelen liggen en waar je voor wilt gaan. Je ervaart rust, controle en voelt je zelfverzekerd als moeder, vrouw en onderneemster. This is where the magic happens!

Hebt meer Energie

Waardoor je weer echt van dingen kunt genieten, zowel in je bedrijf als in je gezin. Het wordt er ook een stuk gezelliger door in je relatie, geeft je bedrijf een boost en wordt er een veel leukere mama van!

Voelt je vrij

Ondanks dat er dingen gewoon gedaan moeten worden, voel jij je weer vrij in je bedrijf en gezin. Je plant je leven in zoals JIJ er blij van wordt! Daarnaast weet je waar je grenzen liggen en ben je niet bang die aan te geven. Je laat meningen en oordelen van andere los en voelt je vrij en grenzeloos.

Wil jij dit ook?

Over Britte

Super Mom Coach | Ondernemer | Verloskundige

In 2015 studeerde ik af als verloskundige en heb ik het geluk gehad om vele vrouwen te mogen ondersteunen bij het moeder worden. Tijdens dit bijzondere en unieke proces viel mij ontzettend op dat er heel veel aandacht is voor de zwangerschap en bevalling, maar niet voor hoe je nu echt het moederschap aanpakt. Eigenlijk een beetje gek toch? Na de geboorte begint het namelijk pas écht!

Ik zag veel vrouwen onderdoor gaan aan het moederschap: zichzelf compleet wegcijferen ten behoeve van het gezin, totaal hebben onderschat wat het moederschap nu echt inhoud en zichzelf kwijtraken… En dan al helemaal de combinatie met een eigen bedrijf blijkt voor veel vrouwen echt killing te zijn. Ik besloot: hier moet ik wat aan doen! Ik verdiepte mij in coaching, volgde verschillende opleidingen en trainingen en deed onderzoek en interviews…

En zo werd ik zelf trotse moeder van The Parent Jungle!

Zet de eerste stap: het is nu JOUW beurt!

Het Premium Mom Boss Traject

3 Maanden exclusieve, persoonlijke begeleiding van Britte

Online 1:1 sessies via Zoom

Tussen de sessies begeleiding via Voxer

Levenslange toegang tot alle audio opnames van de sessies

Eenmalige Investering: 1515,- *

//

Investering in 3 termijnen: 555,- *

*Prijzen zijn excl. 21% BTW

It’s not my first rodeo, wat de moeders voor jou van mijn begeleiding vonden:

Energie | Positiviteit | Enthousiast

Britte is iemand die je echt volop kracht en energie kan geven. Ze straalt enorm positiviteit uit, waardoor je je al meteen goed voelt na een sessie, is empathisch en respectvol. Als coach heeft ze me dan ook mijn kracht weer terug gegeven die ik even kwijt was… Het enthousiasme die ze heeft nadat iemand een positieve stap heeft gezet: daar kan Britte echt intens blij van worden. Het traject heeft me veel, enorm veel opgeleverd. Ik ben weer de ik die ik was voordat ik moeder werd. Ik denk dat iedereen een persoon (buiten familie en vrienden om) nodig heeft waarmee hij/zij op deze manier begeleiding kan krijgen, dit omdat er vooral op een neutrale wijze wordt gehandeld zonder enige oordeel. Ik zou haar begeleiding dus zeker adviseren, vaak houd het mensen tegen ivm de financiën en dat begrijp ik volkomen! Maar zie dit als een investering in jezelf, dit verdien jij als moeder/vrouw/partner! 

Arife
Arife Studeert in Buitenland, Mama

Waardevol | Belangrijke Inzichten | Gezellig

Als nieuwe ouder heb ik het onwijs waardevol gevonden om met Britte te kijken naar wie ik ben, wat ik belangrijk vind, wat ik op dat moment voel en hoe dat zich verhoudt tot mijn (aangeleerde) overtuigingen en gedrag. De meest belangrijke les die ik uit de sessies heb gehaald is dat mijn ideeën, grenzen en gedrag ten opzichte van mijn dochter meer over mij zeggen dan over haar. Als ik haar dus een bepaalde les wil meegeven, moet ik die eerst toepassen op- en praktiseren in mijn eigen leven.

Esther Vis
Esther Mama van Zelda

Warm | Professioneel | Toegankelijk

Britte was de perfecte balans tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Tegelijkertijd was zij erg warm en toegankelijk. Ik had het gevoel alles te mogen en kunnen bespreken met Britte, dat vond ik echt heel fijn! Na te hebben gewerkt met Britte voelde ik mij zoveel meer zelfverzekerd. Ik raad de begeleiding van Britte heel erg aan! Waar je ook staat in je proces.

Rhaya van Lon
Rhaya Life Coach, Mama van Zaio

Veelgestelde vragen

Wat als ik de investering te groot vind?

Dan is mijn vraag aan jou: wat heeft het je tot nu toe opgeleverd om het zelf te doen? En wat heeft dit je gekost? Waarschijnlijk ben jij op deze pagina gekomen omdat je je leven eigenlijk anders wilt leiden dan nu het geval is. Zit je echt niet lekker in je vel. Hoelang wil je je nog voelen zoals je je nu voelt en ten koste van wat?
En… het niet willen investeren in jezelf is, eerlijk gezegd, onderdeel van het probleem. Dus ik daag je hierbij op een zachte en enthousiaste manier uit om eens ECHT voor jezelf te kiezen en te investeren in JOU. That’s where the real magic happens!

Wat gebeurd er na de Intake?

Optie 1: Er is een match en we hebben beide zin om volle bak aan het werk te gaan! In dat geval ontvang je de factuur en samenwerkingsovereenkomst. Wanneer beide zijn afgehandeld plannen we samen de eerste sessie in en gaan we echt van start!

Optie 2: Je twijfelt of dit echt wat voor je is. Geen probleem: in dat geval kun je er natuurlijk altijd even over nadenken. Wel ontvang ik in dat geval graag na 48 uur een berichtje van je om te horen welke kant je op wilt.

Optie 3: Er is geen klik, mijn begeleiding sluit niet aan bij jouw behoefte of er is gewoon geen match… No problemo, je zit nergens aan vast en no hard feelings.

Andere moeders lijkt het zo makkelijk af te gaan, waarom is het bij mij zo moeilijk?

Een van de meest gehoorde zinnen die ik tijdens de intake hoor is “Het lijkt alsof het iedere moeder in mijn omgeving zo makkelijk af lijkt te gaan… Als zij het kunnen, waarom kan ik het dan niet?!”.

Tja, mijn vraag aan jou: hoe zeg jij tegen anderen hoe het gaat? Ben je altijd eerlijk? Deel je ook je dieptepunten? Ben je eerlijk over hoe je je écht voelt?

Grote kans van niet… En een nog grotere kans dat die moeders over wie jij het hebt precies hetzelfde doen.

Is het niet gewoon een fase waar ik 'even' doorheen moet?

Hier kan ik kort maar krachtig over zijn: NOPE! Je moet er niet “even” doorheen, ondernemende moeders die bij mij komen zijn vaak al maanden onderweg om zich beter te voelen zonder (of met heel weinig) resultaat…

Gaat het vanzelf weer beter? Ja. Ooit. Ik heb er overigens echt het volste vertrouwen in dat je het uiteindelijk gaat lukken. Maar, ik kan je wel zeggen: als je zo door gaat zal het A) een stuk langer duren en B) ten koste van wat?

Wanneer merk ik resultaat van de sessies?

Als je investeert in coaching wil je het liefst gisteren al resultaat. Helaas kan ik je dat niet geven (al zou dat natuurlijk wel echt fantastisch zijn!). Wat ik je wel kan beloven: na iedere sessies concrete actiepunten die specifiek toegespitst zijn op jouw situatie, waar je direct mee aan de slag kunt en al heel snel resultaat van merkt!

Klaar om samen aan de bak te gaan?

Het Premium Mom Boss Traject

Eenmalige Investering: 1515,-

//

Investering in 3 termijnen: 555,-

*Prijzen zijn excl BTW

Inlcusief:

3 maanden exclusieve 1:1 begeleiding van Britte

Online 1:1 sessies via Zoom

Tussen de sessies begeleiding via Voxer

Levenslange toegang tot alle audio opnames van de sessies

Let’s get in Touch!

Kom je er niet uit? Heb je vragen? Of wil je me simpelweg gewoon laten weten wat je er van vind? Vul onderstaand formulier in en ik beantwoord je mail binnen 48 uur.