fbpx
All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat

Winkelwagen

Search here:

Let’s get in touch!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Heb je vragen of wil je samen aan de slag? Tof! Stuur me een berichtje via onderstaand formulier of mail naar info@theparentjungle.nl  FAQ – Veelgestelde Vragen

  Welke opleiding heb je gevolgd als coach?

  Ik ben in 2022 opgeleid tot coach via een NOBCO-gecertificeerd programma via GORT-coaching. Daarnaast heb ik ruime ervaring met coaching en persoonlijke ondersteuning dankzij mijn werk als verloskundige sinds 2015.

  Kan ik jouw coachingstrajecten ook in termijnen betalen?

  Dat is zeker weten mogelijk! Ik kan me voorstellen dat je de investering voor mijn coachingstraject liever in meerdere delen wilt betalen. Daarom bied ik voor deze vorm van begeleiding jou de mogelijkheid om het in maximaal 3 delen te voldoen. Elke eerste dag van de maand ontvang je dan de nieuwe factuur.

  Op welke tijden en dagen ben je beschikbaar voor coaching?

  Ik ben op maandag en vrijdag beschikbaar voor coaching tussen 9.30-15.30u. Dit zijn voor mij de momenten waarop ik het meest scherp en energiek ben en dus het meeste uit jou kan halen tijdens de sessies. Komt dit nu echt niet voor je uit? Dan kijken we samen even naar wat wel past, komt goed.

  Wat als ik niet verder wil na de intake?

  Heel duidelijk: dat is oke! Stel dat mijn begeleiding niet bij je past, je toch liever alleen verder gaat of dat er simpelweg gewoon geen klik tussen ons is dan scheiden onze wegen gewoon na de intake. Ik wil namelijk dat jij zoveel mogelijk uit mijn begeleiding kunt halen en daarin is het gewoon belangrijk dat jij je 100% goed voelt wanneer we verder gaan. Dat is dus ook de hele functie van de intake en dus ook waarom hij gratis is.

  Contactgegevens

  Email: info@theparentjungle.nl

  MAANDAG – VRIJDAG | 9:00 – 17:00
  ZATERDAG – ZONDAG |  Offline

  Instagram: @theparentjungle

  Facebook: @theparentjungle