fbpx

Kun jij als ondernemende moeder wel wat meer energie gebruiken?

Stop dan met het maken van deze drie fouten

Ontvang nu mijn gratis e-book: “De 3 grootste fouten die er voor zorgen dat je minder energie hebt” speciaal voor ondernemende moeders

Ontvang het gratis e-book direct in je mailbox

“Door de tips in het e-book leerde ik dat het niet realistisch is wat ik en anderen van mij vragen”

Voordat ik dit ebook had gelezen had ik een takenlijst waar geen einde aankwam en nam ik veel te veel hooi op mijn vork. Ik voelde me moe, verdrietig en teleurgesteld. Door de duidelijke taal en de duidelijke, goed bruikbare tips in het e-book ben ik gaan inzien waar ik de mist in ga. Ik ben het gesprek thuis aangegaan en voel me gemotiveerd de eerste stap te zetten naar meer ontspanning en rust in mijn drukke leven.
Maaike review ebook

Maaike Beijer

Zit jouw energie level rond het vriespunt?

Heb je het gevoel continue iets of iemand te kort te doen?

Voel je je moe, overprikkeld en gestresst?

Heb je (bijna) geen tijd voor jezelf?

Heb je een kort lontje en reageer je snel geïrriteerd?

Loop je vast in je onderneming?

Ben je alleen maar voor anderen aan het zorgen?

Heb je allemaal toffe ideeën voor je bedrijf maar geen tijd om ze uit te werken?

Wil je vooral een goede moeder zijn maar heb je het gevoel alsof je faalt?

Als dat zo is dan helpt mijn e-book jou naar meer energie zodat je een ontspannen moeder kunt zijn en weer kunt knallen in je bedrijf.

Hoe het e-book jouw naar meer energie en balans brengt: 4 simpele stappen

1

Aanvragen

Vraag het gratis e-book aan via het formulier

2

Bewustwording

Wordt je bewust van je valkuilen en leer hoe je jouw energie het beste op pijl kunt houden

3

Stijgende lijn

Stap direct in een stijgende lijn door het toepassen van de praktische tips

4

Meer energie en balans

Ervaar direct meer energie en balans in jouw leven als ondernemende moeder

Direct beginnen:

Testimonials

“Door het e-book begon ik weer in mijzelf te geloven en kreeg van het lezen alleen al een energy-boost!”

Britte heeft niet alleen heeft onwijs veel ervaring in het begeleiden van (aanstaande) moeders, ze moedigt je ook langs de zijlaan aan waardoor je net een paar extra stappen weet te zetten ook al denk je dat je alles gegeven hebt. Niet door meer te moeten doen, maar juist om het slimmer aan te pakken. Die slimheid deelt ze nu ook in haar nieuwste e-book. Haar tips zijn nuchter, praktisch én haalbaar. Ze laat je niet alleen in jezelf geloven, maar door haar aanmoedigende woorden voel je ook dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Met een extra energy boost als cadeau.

Esther review ebook

Esther Vis

“Handige voorbeelden die iedere mama herkent waardoor ik meer bewust werd waar mijn energie door weglekt”

Voordat ik dit e-book las, liep ik er tegenaan dat ik erg zoekend was naar de juiste energiebalans. Voor een jonge mama kunnen de tips van Britte echt helpend zijn. Britte legt op haar eigen manier met handige voorbeelden, die elke mama wel herkent, uit waar er energie weglekt en hoe je kunt leren om dit een stapje voor te zijn. De voorbeelden hebben mij geholpen in een stukje bewustwording en dat is vaak de eerste, nodige stap.

Andrea review ebook

Andrea van den Top

“Dankzij het ebook liet ik het schuldgevoel los”

Ik las het e-book terwijl ik in burn-out thuis zat. Ik vond dat als ik niet aan mijn bedrijf kon werken, ik ook niet de baby een middagje naar mn moeder mocht doen om even tijd voor mijzelf vrij te maken. Dankzij Britte en het e-book kreeg ik weer het vertrouwen dat dat wel mag. Dat die behoefte niet slecht is. Dat ik het schuldgevoel los mag laten. En toen ik het een paar dagen later weer moeilijk vond, las ik weer even een hoofdstuk en kreeg ik weer de steun en kracht om voor mij, voor ons te kiezen. Ik voelde me beter voorbereid op de volgende periode met mn kindje en met mijn gezin.

Marjan review ebook

Marjan Venema

“Door Britte haar enthousiasme en humor lees je het e-book in één ruk uit. Een echte eyeopener! “

Als moeder cijfer je jezelf al snel weg voor je kinderen maar dit e-book maakt je ervan bewust dat ook jijzelf belangrijk bent. Vooral het stuk over “jouw kind op nr 1 zetten” was voor mij wel een eyeopener. Hoe vaak heb ik wel niet ontbeten of gedoucht omdat er geen tijd meer voor mij was. En ook het meer loslaten (huishouden etc) en alle ballen hoog willen houden. Door dit e-book ben ik mij er zelfbewuster van en probeer ik meer mijzelf op nr 1 te zetten. Dus… voor alle (drukke) moeders out there: Lees het e-book!

Denice Franken – van den Berg

Wat levert dit e-book je op?

Energie

Leer waar jouw valkuilen liggen en ga meteen aan de slag met de energie-gevende tips.

Rust

Door beter te weten waar jij wel en niet je kostbare energie aan wilt besteden ontstaat er ruimte voor rust en ontspanning.

Balans

Leer hoe je het balans weer terug krijgt tussen je onderneming, je gezin en het zijn van jezelf.

Wake-up Call

Het besef dat juist door voor jezelf te zorgen dit je gezin, bedrijf en relatie ook ten goede komt.

Direct in je mailbox ontvangen

Gratis Ebook

Over Britte

Britte studeerde af in 2015 als verloskundige en heeft daarna verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van seksuologie en coaching. In 2022 werd The Parent Jungle geboren waarbij ze met veel passie en enthousiasme haar bakken ervaring en kennis begon te delen middels 1:1 coaching, trainingen en content.

Meer lezen over Britte...

In 2015 studeerde ik af als verloskundige en heb ik het geluk gehad om vele vrouwen te mogen ondersteunen bij het moeder worden. Tijdens dit bijzondere en unieke proces viel mij ontzettend op dat er heel veel aandacht is voor de zwangerschap en bevalling, maar niet voor hoe je nu echt het moederschap aanpakt. Eigenlijk een beetje gek toch? Na de geboorte begint het namelijk pas écht!

Ik zag veel vrouwen onderdoor gaan aan het moederschap: zichzelf compleet wegcijferen ten behoeve van het gezin, totaal hebben onderschat wat het moederschap nu echt inhoud en zichzelf kwijtraken… En dan al helemaal de combinatie met een eigen bedrijf blijkt voor veel vrouwen echt killing te zijn. Ze twijfelden of ze niet gewoon in loondienst moesten gaan, raakten hun focus kwijt en zochten naar manieren hoe ze hun bedrijf nu succesvol konden combineren met hun nieuwe rol als moeder. Ik besloot: hier moet ik wat aan doen! Ik verdiepte mij in coaching, volgde verschillende opleidingen en trainingen en deed onderzoek en interviews…

En zo werd ik zelf trotse moeder van The Parent Jungle!

Twijfel je nog?

Lieve mama, laat me je eerst zeggen: je hebt niks te verliezen met de download van dit ebook. In het ergste geval lees je dingen die je al weet of al doet, dan weet je in ieder geval dat je op het juiste pad bent.

Daarnaast is één van de tips die in het boek staan om wat meer schijt aan dingen te hebben. Ik zou zeggen, zet hiervoor meteen de eerste stap: fuck it, doe eens gek en ga aan de slag met de tips in het ebook.

F*ck it! Kom maar door met dat E-Book

ebook

“Na het lezen begreep ik dat kiezen voor mijzelf niet egoïstisch is”

Wat fijn is aan dit e-book is de herkenbaarheid. Het is soms gewoon heel fijn om te weten dat je niet alleen bent. En de tips die me hielpen het voor mezelf beter te maken waren helemaal fijn! Wat ik heb geleerd dankzij dit ebook is dat ik echt voor mijzelf mag gaan kiezen om iets te gaan veranderen en dat dat niet egoïstisch is. Eigenlijk een wake-up call. Dank je wel Britte voor het delen van jouw kennis!

Patricia review ebook

Patricia van der Stap