fbpx

Op zoek naar meer focus, rust en balans in jouw leven als moeder en onderneemster?

Ontvang de focusplanner direct in je mailbox

100

% focus

176

keer gedownload

10

minuten per week

1

A4

Dit levert de focusplanner je op:

Keiharde Focus

Je krijgt keiharde focus en zegt gedag tegen het gevoel dat je alleen maar achter de feiten aanloopt en continu 100 dingen tegelijk doet.

Overzicht

In één oogopslag zien wat je per week moet doen. Daardoor ervaar je zowel in het moederschap als in je bedrijf meer overzicht en rust.

Energie

Je staat al veel te lang alleen maar “aan”. De planner gaat jou helpen met het prioriteren van dingen die echt belangrijk zijn waardoor tijd overhoudt voor die o-zo nodige tijd voor jezelf.

Ademruimte

Je hebt niet meer continu het idee dat je faalt en verdrinkt in alle dingen die je moet doen. Je kunt weer ademen, hebt weer het idee dat je het aankan en dat er ruimte is.

Balans

Hoe je alle tijd die je hebt zodanig verdeeld dat je jezelf niet meer tekort doet, maar ook de andere ballen met rust en gemak in de lucht houdt.

Over Britte

Super Mom Coach | Verloskundige | Onderneemster

Als verloskundige heb ik ruim acht jaar getuige mogen zijn van de transformatie van vrouw naar moeder. Ik zag de onwijze verschillen tussen de moeders: waar de uitzondering het stralend en gemakkelijk af leek te gaan, had het grootste gedeelte van de vrouwen moeite met hun nieuwe rol als moeder.

Ik zag vrouwen zichzelf verliezen in het moederschap. Veel vrouwen voelden zich eenzaam, onzeker, overweldigd en hadden het gevoel alsof ze faalden als moeder en vrouw. Ik vond dit echt onwijs moeilijk om te zien.

Ik snapte ook niet dat er geen hulp was voor deze vrouwen. Behalve dan een psycholoog, maar die zie je pas op het moment als het echt mis gaat… Ik vroeg mij regelmatig gefrustreerd af: waarom bestaat er is niks om moeders hierbij te helpen?!

“Ik vroeg mij regelmatig gefrustreerd af: waarom bestaat er is niks om moeders hierbij te helpen?!”
Er was gelukkig ook (een veel kleinere groep) die het allemaal wél makkelijk af leek te gaan. Die heel dichtbij zichzelf bleven ondanks dat ze nu ook moeder waren geworden. Die ondanks full-time werken en de zorg over hun kindje, ook nog tijd voor zichzelf hadden. Die het overzicht en rust hadden. Die straalden in het moederschap en alles op een rijtje leken te hebben.

Hoe meer mij dit opviel, hoe meer ik er gefascineerd door raakte. Ik ben gaan onderzoeken wat deze moeders anders deden. Deed interviews, onderzoek, verdiepte mij in coaching en ben zo expert geworden op het gebied van ondernemende vrouwen die daarnaast moeder zijn van hun eerste kindje.

En zo ben ik zelf trotse moeder geworden van The Parent Jungle!

Nog steeds aan het scrollen?

Ik zou zeggen: just F*CK IT en ga voor die focus!