fbpx

Losse 1:1 Coaching Sessie

Als je eerlijk bent,

Had je het moederschap eigenlijk allemaal een stuk romantischer voorgesteld. Je had verwacht dat je echt nog wel tijd en energie zou hebben voor leuke dingen (je zou je kindje wel gewoon meenemen naar al je activiteiten). Dat je die sexy “working mom” zou zijn die alle ballen met gemak in de lucht zou houden. Dat het je een stuk makkelijker zou afgaan. Jij zou het anders doen dan al die andere moeders. Het zou jou allemaal een stuk gemakkelijker af gaan.

Helaas is de werkelijkheid anders…

Want man, wat is het hard werken. Je houdt zielsveel van je kindje maar wat voel je je overweldigd, eenzaam, alsof er nooit een einde aankomt. Wat mis je die tijd voordat je kinderen had. Wat ben je moe. En wat ben je er klaar mee dat iedereen maar zegt: “Je moet er van genieten”

Misschien heb je al van alles geprobeerd, misschien ook niet. Maar het is je duidelijk dat je op deze manier niet lang meer door kunt gaan.

Herken jij:

Je wilt heel veel maar je weet niet waar je moet beginnen. Zowel in je bedrijf als in het moederschap heb jij regelmatig het gevoel dat je faalt.

Je hebt uren in de dag te kort: Je krijgt niks af en loopt continue achter de feiten aan. Je hebt het gevoel dat je iedereen tekort doet, inclusief jezelf.

Je wilt gewoon even op UIT kunnen staan. Je wilt tijd voor jezelf, even niks moeten. Zonder schuldgevoel. Zonder verantwoordelijkheden.

Je bent klaar met dat uitgebluste gevoel. Je wilt je weer ENERGIEK voelen! Weer die boost voelen om te knallen met je bedrijf en te genieten van het moederschap.

Je doet 100 dingen te gelijk, ziet door de bomen het bos niet meer en er lijkt geen einde te komen aan de to-do lijst. Je voelt je overweldigd en overprikkeld.

Carola_Doornbos_Fotografie-2708-

Dit levert een 1:1 sessie je op:

Focus

Geen 100 dingen te gelijk meer doen maar weer overzicht hebben. Je weet wat er nu echt belangrijk voor je is en hoe je dit prioriteit geeft in je overvolle agenda.

Energie

Na de sessie voelt het alsof je een ware energie boost hebt gekregen. Je hebt weer zin om te knallen met je bedrijf en om het moederschap aan te pakken op een manier die bij JOU past!

Zelfvertrouwen

Ik kan je zonder twijfel nu al zeggen: je doet al heel veel goed! Alleen zie je dat vaak niet meer door de wervelstorm om je heen. Samen kijken we hoe we jou krachten nog meer tot zijn recht kunnen laten komen.

Richting

Je hebt weer duidelijk waar voor jou de eerste stappen liggen om verder te komen in je bedrijf en in het moederschap. Het voelt niet meer alsof je continue tegen de stroom in aan het zwemmen bent.

Meld je nu aan voor een Losse 1:1 Sessie

Tijdelijk betaal je geen 97,- maar 67,- (ex BTW)

Nog niet overtuigd?

Als jij je aanmeldt (voor echt een super kleine investering) is dit wat je krijgt:

De sessie is online via zoom zodat je niet zit met het regelen van oppas of vervoer. Gewoon in alle veiligheid en gemak vanuit je eigen woonplaats.

No strings attached. Wil jij na deze sessie niet meer verder: uiteraard helemaal prima!

De sessie duurt 60 minuten

Je hebt de mogelijkheid om na de sessie in te stappen in het drie maanden traject (voor een speciale, lagere investering) of met losse sessies verder te gaan

Aanmelden

Let op: Deze actie is geldig t/m 17-2 en komt daarna niet meer terug!

Losse 1:1 Coachsessie

Nu geen 97,- maar slechts:

67,-