All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat

Winkelwagen

Search here:

Early Bird reserveren:

Mom Energy Boost Training

Sterke vrouw, ben jij ook zo moe, heb je ook zo’n kort lontje en ben je klaar met je zo te voelen?

In mijn nieuwe online Mom Energy Boost Training help ik jou naar:

  • Meer Energie
  • Een langer lontje
  • Meer tijd voor jezelf zonder schuldgevoel
De training is nog in ontwikkeling en komt tussen week 50/51 officieel beschikbaar. Het wordt dus een volledig online training die jij volledig zelfstandig kan doen op momenten dat het jou uitkomt. Overigens krijg je levenslang toegang, dus stel dat je hem nu reserveert, kun je hem ook pas maanden later volgen als je dat beter uitkomt.
Maar… jij kan hem nu al reserveren voor een early-bird tarief!

De uiteindelijke waarde van de training zal komen op €189,-
Maar reserveer jij nu dan pak je het early-bird tarief van €25,- (ex BTW).

TIP: Wil je deze early bird reservering cadeau geven (of krijgen)? Meldt dit dan bij het afrekenen bij de “bestelnotities”, ik maak dan een leuke cadeaubon voor je die je kunt afdrukken en onder de kerstboom kunt leggen.

Veelgestelde Vragen

Ik ben moeder maar ik heb geen eigen bedrijf, is de training voor mij ook goed om te volgen?

Alhoewel deze training specifiek is gemaakt voor vrouwen met een eigen bedrijf, is alles wat ik erin vertel ook toepasbaar op het leven van moeders die geen eigen bedrijf hebben.

Dus als je in loondienst bent, niet werkt, studeert of mogelijk een bedrijf gaat starten gaat deze training jou ook écht met dezelfde impact helpen naar meer energie, een langer lontje en meer zelfzorg.

Hoe werkt het als ik deze training cadeau wil geven?

Allereerst: wat tof dat je deze training cadeau wilt doen of krijgen! Speciaal ter gelegenheid van de feestdagen heb ik het mogelijk gemaakt om een gratis digitale cadeaubon te ontvangen. Deze kun je thuis uitprinten en onder de kerstboom leggen (of in de pietenzak doen).

Hoe het werkt: je kunt de early bird gewoon op de normale manier aanschaffen, benoem even bij de “bestelnotities” dat je graag een cadeaubon wilt of stuur me even een mailtje. Ik maak dan een persoonlijke cadeaubon voor je. Ook ontvang ik dan graag het mail adres van de ontvanger, zodat op het moment dat de training klaar is, zij hem in haar mailbox krijgt. Heel veel geef plezier!

Wat is een early bird reservering?

Wanneer je als early bird hebt gereserveerd betekent dat jij de training nu al hebt aangeschaft. Er komen dus geen extra kosten meer bij en je ontvangt de training automatisch als eerste in je mailbox als hij af is.

Hoe gaat de training eruit zien?

Concreet zal de training bestaan uit minimaal vijf modules welke zijn voorzien van video opnames en werkboeken. Deze modules bevatten lessen en opdrachten die ervoor zorgen dat jij je meer energiek gaat voelen, meer tijd voor jezelf gaat krijgen én zorgen dat je meer veerkracht en geduld krijgt. Zonder dat dit ten koste gaat van je gezin, je bedrijf en je relatie. Sterker nog, het zal deze onderdelen in jouw leven alleen maar gaan verbeteren!

Hoe gaat het na de betaling?

Na de betaling krijg je de factuur in de mail en een bevestigingsmail. Daarna houd ik je via de mail op de hoogte van de ontwikkelingen en zul je de training automatisch in je inbox krijgen wanneer hij af is. Je hoeft na de betaling dus niks meer te doen.

Het is me nog niet helemaal duidelijk of ik heb vragen, wat nu?

Geen probleem! Ik beantwoord je vragen graag. Je kunt het formulier onderaan de pagina invullen, een mailtje sturen naar info@theparentjungle.nl of, als je graag snel antwoord wilt, via instagram DM een berichtje sturen.

Behoefte aan contact?

Heb je vragen over de early bird reservering of over de training zelf? Schroom niet en stuur me vooral even een berichtje, dat kan met onderstaand formulier, via een DM op instagram of via info@theparentjungle.nl