fbpx
All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat

Winkelwagen

Search here:

De Mom Energy Boost Training

Voor vrouwen met een eigen bedrijf die moeder zijn van hun eerste kindje

Je had het je zo anders voorgesteld, dat moederschap…

Je had verwacht dat je echt nog wel tijd en energie zou hebben voor leuke dingen (je zou je kindje wel gewoon meenemen naar al je activiteiten), dat je die sexy “working mom” zou zijn die alle ballen met gemak in de lucht houdt en waar anderen jaloers op zijn, je had verwacht dat het allemaal veel minder zwaar en intens zou zijn.

Helaas is de werkelijkheid anders…

Energie moeder

Je merkt dat je…

een kort lontje hebt en snel geirriteerd bent

Je lontje wordt steeds korter waardoor je soms net te hard uitvalt tegen je kindje of je partner (en achteraf voel je vaak enorme spijt). Geduld opbrengen kost je de laatste tijd ontzettend veel moeite… Je bent overprikkeld en voelt je soms onbegrepen en eenzaam.

geen plezier meer hebt in je bedrijf

Waar je eerst zo veel plezier en energie haalde uit het ondernemen, lijkt het nu een juist een energie-slurper. De to-do lijst lijkt eindeloos en je betrapt jezelf op pijnlijke gedachtes zoals: “Waarom ben ik in hemelsnaam nog aan het ondernemen, ik vind er even helemaal niks meer aan!” of “Misschien moet ik gewoon weer in loondienst…”.

je hele agenda draait om die van je kind: er is geen ruimte voor jou en ook je relatie is niet meer wat hij was...

De dagen vliegen voorbij en even een een uurtje voor jezelf voelt als een heerlijke, maar onhaalbare utopie… Naast dat er geen tijd is voor jezelf, is de romantiek in jullie relatie ook steeds verder te zoeken. Door de volle agenda’s is er bijna geen ruimte om eens echt even met elkaar te “connecten” en de vermoeidheid helpt niet mee in jullie communicatie.

Wat jij eigenlijk het liefste wilt…

Gewoon even op UIT kunnen staan

Je wilt vooral gewoon even de tijd voor jezelf. Je weet wel: dingen doen waar je nu écht zin in hebt. Of misschien wil je gewoon wel helemaal niks doen. Zonder schuldgevoel. Zonder verantwoordelijkheden. Zonder continue die druk van het gezinsleven te voelen… Even niks moeten, dat is wat je wilt.

Meer uren in de dag

De tijd vliegt voorbij: je to-do lijst stroomt over, je hebt het gevoel dat elke taak even belangrijk en even groot is. En op het moment dat je één taak hebt gedaan komen er weer drie voor in de plek. Had je maar meer tijd om alles gedaan te krijgen.

Je weer eens écht energiek voelen!

Je bent zo klaar met dat uitgebluste, vermoeide gevoel. Je wilt je weer energiek voelen! Weer genieten van dingen, zin hebben in de dag en de moeder/onderneemster/partner zijn waar je trots op bent: de vrouw die bruist van de kracht, energie en positiviteit!

Klinkt dit herkenbaar?

Hoe ziet jouw leven eruit na deze training…

Hebt meer energie

Waardoor je weer echt van dingen kunt genieten, zowel in je bedrijf als in je gezin. Waar je eerst overal beren op de weg zag, ziet de wereld er nu een stuk rooskleuriger uit.

Hebt een langer lontje

Je hebt weer de energie om vanuit geduld en positiviteit op je omgeving te reageren. Hier wordt je niet alleen een leukere mama van, maar ook je relatie met je partner lijkt weer nieuw leven te zijn ingeblazen. Je bent trots op jezelf!

Meer tijd voor jezelf

Ondanks je drukke en volle agenda lukt het je om tijd voor jezelf te maken en dingen te doen waar je écht blij van wordt. En nee, je voelt je hier niet meer schuldig over, maar geniet hier schaamteloos van!

Wil jij dit ook?

Jouw eerste stap naar meer energie begint hier!

De Mom Energy Boost Training

Volledig online en zelfstandig en daarmee geheel in je eigen tempo te volgen

5 Modules met video's en werkboeken

Tijdbesteding: ongeveer één uur per week (als je elke week een module wilt doen)

Na aanschaf direct (levenslange) toegang tot de training

E-mail Support

BONUS: naast de 5 modules toegang tot een bonus module waarin ik jou help naar een energie gevend ochtendritueel

Nu voor 129,-

Over Britte

Super Mom Coach | Ondernemer | Verloskundige

In 2015 studeerde ik af als verloskundige en heb ik het geluk gehad om vele vrouwen te mogen ondersteunen bij het moeder worden. Tijdens dit bijzondere en unieke proces viel mij ontzettend op dat er heel veel aandacht is voor de zwangerschap en bevalling, maar niet voor hoe je nu echt het moederschap aanpakt. Eigenlijk een beetje gek toch? Na de geboorte begint het namelijk pas écht!

Ik zag veel vrouwen onderdoor gaan aan het moederschap: zichzelf compleet wegcijferen ten behoeve van het gezin, totaal hebben onderschat wat het moederschap nu echt inhoud en zichzelf kwijtraken… En dan al helemaal de combinatie met een eigen bedrijf blijkt voor veel vrouwen echt killing te zijn. Ik besloot: hier moet ik wat aan doen! Ik verdiepte mij in coaching, volgde verschillende opleidingen en trainingen en deed onderzoek en interviews…

En zo werd ik zelf trotse moeder van The Parent Jungle!

Waarom deze training zo mooi bij jou aansluit…

DIY Online

De Mom Energy Boost is een volledige “do it yourself” training die je digitaal volgt. Hier heb ik bewust voor gekozen zodat je alles in je eigen tempo kunt doen, zonder een te grote impact te doen op je al zo overvolle agenda.

Mail Support

Terwijl jij de training op je eigen tempo volgt, ben ik op de achtergrond aanwezig. In de modules is een speciaal vragen-formulier geplaatst zodat jij altijd gemakkelijk en laagdrempelig je vragen over de training kunt stellen.

Levenslange Toegang

De inhoud van de training is tijdloos. Dat wil zeggen dat je hem meerdere keren zou kunnen volgen en er steeds een beter en dieper resultaat uit kunt halen. Je krijgt levenslange toegang tot alle modules, dus je kunt hem zo vaak volgen als je wilt.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het na de betaling?

Na de betaling krijg je direct factuur in je mailbox. Daarnaast ontvang je binnen 30 minuten in een aparte mail de toegang tot de training.

Ik heb door mijn kind nog vaak gebroken nachten, gaat de training mij dan wel helpen?

Juist! In de training ga ik jou namelijk specifiek leren hoe je ondanks de gebroken nachten je alsnog energiek kunt voelen. Slaap is maar één onderdeel van hoe jij je op een dag voelt.

Is het niet gewoon even een (leeftijds-)fase van mijn kind waar ik even doorheen moet?

Als je maar lang genoeg wacht wordt het waarschijnlijk beter. Alleen de vraag is: hoelang wil je wachten en ten koste van wat? Moeders die bij mij komen zijn vaak al maanden onderweg om zich beter te voelen zonder (of met heel weinig) resultaat… En ik weet gewoon dat als je het nu serieus neemt, je veel sneller bent op het punt waar je wilt zijn.

Wat als het resultaat mij tegenvalt?

Laat ik eerst zeggen: er is nog niemand die uiteindelijk zodanig weinig uit deze training heeft gehaald dat ze teleurgesteld waren. Maar stel dat het toch gebeurd laat het me dan even weten: dan kijk ik met je mee om te zien waar het “mis” gaat en hoe ik je dan verder kan helpen.

Ik ben moeder maar ik heb geen eigen bedrijf, is de training voor mij ook goed om te volgen?

Alhoewel deze training specifiek is gemaakt voor vrouwen met een eigen bedrijf, is alles wat ik erin vertel ook toepasbaar op het leven van moeders die geen eigen bedrijf hebben.

Dus als je in loondienst bent, studeert of mogelijk een bedrijf gaat starten gaat deze training jou ook écht met dezelfde impact helpen naar meer energie, een langer lontje en meer zelfzorg.

En? Klaar voor meer energie in jouw leven?

De Mom Energy Boost Training

Inlcusief:

5 Modules met video's, werkboeken en tools

Online, zelfstandig te volgen met levenslange toegang

Geen tijdsdruk: je volgt de training helemaal op je eigen tempo

Tijdbesteding: ongeveer één uur per week (als je elke week een module wilt doen)

Laagdrempelige e-mail support

Bonus module die jou helpt naar een energie gevend ochtendritueel