fbpx
All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat

Winkelwagen

Search here:
Home > Ondernemen  > Hoe combineer je ondernemerschap en moederschap? 5 Inspirerende moeders delen hun verhaal
ondernemende moeders

Als moeder die ook nog eens een eigen bedrijf runt, voel je je vast weleens overweldigd en alleen. Je hebt het idee dat andere moeders het allemaal makkelijker voor elkaar krijgen dan jij. Hoe doen zij dat toch? Wat doen zij anders?

Als coach krijg ik deze vraag vaak van mijn cliënten en daarom ben ik gestart met mijn podcast waarin ik inspirerende ondernemende moeders interview. Zij delen eerlijk en openhartig hoe zij de combinatie van moederschap en ondernemen hebben aangepakt, inclusief de uitdagingen en moeilijke momenten.

Ik heb een greep van vijf interviews voor je op een rijtje gezet:

Aflevering #11 Aleida Buresh, fotografe, vond het begin van het moederschap enorm intens en overspoelend. Na drie maanden vond ze het dan ook nog veel te vroeg om weer aan het werk te gaan en besloot ze dat dan ook niet te doen.

Aflevering #16 Kim Rietvink, spiritueel businesscoach, heeft duidelijke kaders gesteld voor zichzelf en zegt vaak nee tegen dingen om tijd te kunnen maken voor haar bedrijf, haar huwelijk én haarzelf. Dat is niet altijd makkelijk, maar het werkt wel voor haar.

Aflevering #30 Ragna Heidweiler, coach, trainer en auteur voor werkende ouders, benadrukt het belang van af en toe tijd nemen voor jezelf, zodat je niet doordendert en het dragelijker maakt voor jezelf.

Aflevering #35 Stephanie de Geus, content- en businesscoach, laat zien dat je nog steeds jezelf kunt zijn als moeder. Je hoeft niet alles rondom je baby leuk te vinden en je kunt nog steeds voluit voor je onderneming gaan.

Aflevering #43 Suzanne van Duijn (ook wel bekend als Vrije Meid), ondernemerscoach, podcaster en auteur, heeft na haar verlof het gevoel dat ze weer haar nieuwe zelf is geworden. Door minder dagen te werken, werd ze efficiënter, gingen haar prijzen omhoog en stelde ze duidelijke prioriteiten.

Je kunt al deze afleveringen gratis beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Ik hoop dat deze inspirerende verhalen ook jou kunnen helpen om je eigen weg te vinden als ondernemende moeder en jezelf niet langer te vergelijken met anderen. Wees lief voor jezelf en weet dat je niet de enige bent die af en toe een steuntje in de rug nodig heeft.