fbpx
All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat

Winkelwagen

Search here:

Wat je over mij moet weten

Where it all started…

Hi daar! Ik ben Britte van Weert. Als geboren en getogen Heemskerkse ben ik een echte nuchtere Noord-Hollandse. Ik ben hier opgevoed door twee fantastische ouders. Van mijn moeder leerde ik dat ambitieus mag zijn, dat ik mag staan voor wie ik ben en dat ik ergens volledig voor mag gaan. Mijn vader leerde mij dat niet altijd alles in de 1000ste versnelling hoeft, dat het oke is om soms even te ademen en dat geduldig zijn (ook al is dat iets wat van nature niet mijn sterkste eigenschap is) niet betekent dat je stil staat, maar ruimte geeft voor dingen om te ontwikkelen.

Later in mijn leven leerde ik ook steeds meer luisteren naar mijn gevoel. Noem het spiritueel, noem het in contact staan met emoties, maar ik ben veel meer gaan leven op hoe ik mij nu echt voel; Of ik goed of juist slecht in mijn energie zit en daaromheen mijn leven en bedrijf inrichten in plaats van andersom. Dit betekent dat ik soms maar een paar uur per dag werk en de rest van mijn tijd investeer in dingen die mij echt blij maken. Ook al is dit soms anders dan de norm. Dit is voor mij echt vrij leven en daar help ik anderen ook me heel veel plezier naar toe.

Deze prachtige en waardevolle lessen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben: een sterke, veerkrachtige, levenslustige vrouw die trots en onwijs dankbaar is voor het leven wat ik gecreëerd heb.

Britte van Weert

Britte in haar verschillende rollen als…

Coach

Non-nonsense | Eerlijk | Positief | Humor

Ben je op zoek naar een coach die met je mee praat, die rustig en terughoudend is, continue een serieuze ondertoon heeft en vooral bezig is met geld verdienen?

Well… then you’re barking up the wrong tree!

Als coach houd ik namelijk van een eerlijke, no-nonsense en positieve begeleiding.
En vooral met een lekkere dosis humor, want groeien mag ook gewoon hartstikke leuk zijn!
Ook al ben ik no-nonsense: ik ben ook een empathische en warme coach. Dus ja, ik ben direct en eerlijk, maar je zult daarin altijd een warme ondertoon horen. Dat vind ik ook vooral heel belangrijk. Ik weet namelijk dat je waarschijnlijk al lang (alleen) aan het ploeteren bent en jemig, wat zal je daar moe van zijn. Het erkennen en begrijpen van jouw gevoel in combinatie met duidelijkheid en eerlijkheid… That’s where the real magic happens.

En dan het laatste: houd ik niet van half werk. Als we samen aan het werk gaan ga ik all in om te zorgen dat jij jouw doelen gaat behalen. En man, wat krijg ik er een energie van als jij die doelen keihard aftikt!

Dus ik zou zeggen: let’s do this!

Ondernemer

Vrijheid | Mogelijkheden | Samenwerken | Groeien

Ik noemde het al even: ik richt mijn leven in op hoe ik mij zo goed mogelijk voel. Dit geldt ook voor mijn bedrijf. Door de norm los te laten en echt te kijken wat voor mij werkt is The Parent Jungle echt een verlengstuk geworden van wie ik ben. 

Mijn motto’s binnen het ondernemen:

 • Mijn bedrijf dient mij en niet andersom
 • What you see is what you get
 • Ik leid mijn bedrijf op gevoel (ik deel bijvoorbeeld alleen op social media wanneer ik daar zin in heb, ik doe geen dingen waar ik een vervelend onderbuikgevoel van krijg, etc)
 • Concurrentie bestaat niet

Heb jij voor jezelf duidelijk welke motto’s of waarden jij hebt binnen je bedrijf?

Verloskundige

Zorgzaam | Warm | Empathisch | Kracht

In 2015 ben ik afgestudeerd als verloskundige en doe dit naast mijn bedrijf nog steeds. Verloskundige ben je echt in hart en nieren. Naast dat je als verloskundige zacht en warm moet zijn, is het ook vooral belangrijk doortastend te zijn en sterk in je schoenen te staan.

Ik heb inmiddels meer dan duizend vrouwen moeder zien worden. Oprecht het meest unieke en mooie proces wat er mijn inziens bestaat. Mij viel het vooral op hoeveel vrouwen het moederschap compleet overweldigend vonden. Ze hadden het erover dat ze in een “zwart gat” waren beland, compleet (of grotendeels) zichzelf kwijt waren en dat ze het moederschap van te voren hadden over-geromantiseerd en het nu dus tegen viel. Ik kreeg door dat dit helemaal niet hoefde, dat door bepaalde dingen anders te doen het moederschap zoveel makkelijker kan worden. Uit dit besef besloot ik vrouwen hier echt op een dieper level mee te gaan helpen en ontstond The Parent Jungle.

Wil je mij nog beter leren kennen? Of luister je liever dan dat je leest? Luister dan naar mijn podcast

Opleiding en Ontwikkeling

Coach (NOBCO opgeleid) | Verloskundige | Seksuologisch Hulpverlener | Draagconsulent

Zoals je misschien al van bovenstaande hebt begrepen, ik ben DOL op groeien (zowel op het gebied van kennis, als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling) en heb dan ook het een en ander op de teller staan.

Ik in 2010 ben ik als jongste van mijn klas (16 jaar) door de selectie van de Verloskunde Academie gekomen, welke ik in 2015 met succes heb afgerond. 

Nadat ik een jaartje als verloskundige aan het werk was begon het alweer te kriebelen. Dus daar zat ik weer… in de schoolbanken. Dit keer een opleiding Seksuologie, omdat ik vrouwen met een trauma op seksuologisch gebied beter wilde begeleiden tijdens de zwangerschap en bevalling. En terwijl ik met deze opleiding bezig was, ook nog maar twee wetenschappelijke studies gedaan en gepubliceerd. Nu ik aan deze tijd terug denk vraag ik me af waar ik in godsnaam de tijd vandaan heb weten te halen, maar man was wat (en ben) ik trots!

In 2019 werd het weer tijd voor iets nieuws… Ik zette mijn eerste stap in het ondernemen en deed verschillende opleidingen tot draagconsulent waarbij ik ouders leerde hoe zij ergonomisch en veilig een draagdoek leren te gebruiken. En alhoewel ik het ondernemen echt FANTASTISCH bleek te vinden, raakte ik toch al snel uitgekeken op de draagconsulten zelf en miste ik de voldoening en verdieping.

En zo rolde ik langzaam maar zeker richting The Parent Jungle.

Toen het idee voor The Parent Jungle in mijn hoofd opkwam vond ik het ontzettend belangrijk om dit serieus aan te pakken. Ik heb een NOBCO-geaccrediteerde opleiding bij GORT-coaching gedaan en bij Kim Rietvink (spirituele business-coach) de opleiding Energetisch Ondernemen gestart zodat ik mijn klanten echt het beste van mijzelf kan bieden en zo ook mijn bedrijf in zijn volledige potentie te laten stappen. 

Wat je verder nog over mij moet weten…

 • Ik ben gek op goed gelakte nagels (ik heb heel veel kleuren en prachtige merken, maar het wordt eigenlijk altijd dezelfde roodtint van de HEMA met de topcoat van OPI)
 • Ik heb de allerleukste vriend (ja sorry, je dacht dat die van jou leuk was, maar die van mij is echt de leukste), Jip, waar ik mee samen woon in Amsterdam
 • Ben echt DOL op een goeie bak koffie, mijn Jura apparaat is heilig…
 • Als je me echt los wilt zien gaan zet dan vooral “No Diggity” (uiteraard de versie van Blackstreet, Dr. Dre en Queen Pen) op
 • Ik ben iemand die niet graag in de slachtofferrol zit en altijd verantwoordelijkheid neemt voor mijn eigen handelen
 • Als ik ergens voor ga, dan ga ik ALL IN! Ik houd niet van aanmodderen maar ben een echte aanpakker
 • Mijn familie en mijn vriend zijn voor mij het belangrijkste op deze wereld
 • Ik ben gek op een goed gestyled huis met lekker veel planten
 • Als je van verliezen houdt speel dan vooral een bordspelletje met me

Genoeg over mij, wie ben jij?

Ik ben ook gewoon heel erg benieuwd naar jou!

Wie ben je? Wat doe je? Waarom doe je wat je doet? Ben je net zo gek op koffie als ik? En vertel eens over dat leuke mensje wat je hebt gemaakt!

Als je vanuit alles wat je tot nu toe over mij gelezen hebt echt het gevoel krijgt dat wij een match zijn en ik jou kan helpen in jouw reis als moeder en onderneemster: laten we eens digitaal meeten! Vul hiernaast je gegevens in en laten we eens kijken of er een goede klik is.

Ik kijk onwijs naar je uit, sterke vrouw